Voor aanleg en het onderhoud van zowel kleinschalige als grootschalige projecten

Neem contact met ons op

Nieuws

OUTSIDE LIVING - Springfair 6 en 7 mei


Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei aanstaande organiseren wij in samenwerking met Renne Streekproducten de OUTSIDE LIVING - Springfair. Een fraaie gelegenheid om u, in aanloop naar de zomer, volledig onder te dompelen in het complete buitenleven. Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuin, dan bent u op deze fair aan het goede adres!


De OUTSIDE LIVING Springfair staat in het teken van het complete buitenleven. Samen met onze leveranciers en een aantal externe partners presenteren wij onze uitgebreide collectie groen, sierbestrating en geven u graag een beeld van de mogelijkheden doormiddel van onze vernieuwde showtuinen op ons buitenterrein en onlangs gerestylde tuinkamers in de showroom met onder andere producten en accesoires van het bekende merk HKliving. 

De fair wordt georganiseerd op:                                               Locatie:
Vrijdag 6 mei        13.00 – 19.00u                                                Bouwman Buitenleven                               Zaterdag 7 mei    10.00 – 16.00u                                                Wisentweg 64 te Lelystad

Naast het bezichtigen van de nieuwe collectie is het ook mogelijk om advies te vragen over snoeiwerkzaamheden, wat te doen bij ziektes in uw beplanting en ook staat ons tuinschets team voor u klaar om u te voorzien van een snelle schets voor uw tuin. 

vtwonen buitentegels sfeertuin
Er wordt deze dagen een spectaculair project onthuld, namelijk de vtwonen buitentegels sfeertuin. Een inspirerende tuin, volledig ontworpen rondom de fraaie vtwonen buitentegels. Verder kunt u deze dagen kennis maken met andere mooie producten zoals de handgemaakte BOLSTER meubelen, de Zuid Afrikaanse braai met vlees van Renne en diverse (biologische) streekproducten gedemonstreerd door Renne Streekproducten.  

Speciale acties
Op de OUTSIDE LIVING - Springfair kunt u kans maken op een BOLSTER meubel twv € 2.649,- en een Zuid Afrikaanse braai twv € 1.195,- en wordt er een korting van 20% gegeven op het gehele assortiment sierbestrating. Wilt u kans maken op één van bovenstaande acties, lees de spelregels in het nieuwsbericht 'OUTSIDE LIVING - ACTIES'. 

We zien u graag op de fair aanstaande 6 en/of 7 mei!