Voor aanleg en het onderhoud van zowel kleinschalige als grootschalige projecten

Neem contact met ons op

Nieuws

OUTSIDE LIVING - ACTIES


De OUTSIDE LIVING - Springfair heeft vele gave acties te bieden! U kunt deze dagen kans maken op een BOLSTER tuinset twv € 2.649,- en een Zuid- Afrikaanse braai twv € 1.195,-. Daarnaast geldt er deze twee dagen een korting van 20% op het gehele assortiment sierbestrating. 


BOLSTER tuinset twv € 2.649,-
Op de fair wordt de Combi Set FULL HOUSE - compleet, uitvoering darkened verloot, bestaande uit:
-   2 One Seats, 1 Two Seat, 1 Pouf en 1 Coffee Table.

BOLSTER is een dutch designed product met een stoere en robuuste uitstraling maar is verfijnd met subtiele details. Het is een handgemaakt product, mooi en doordacht ontworpen voor meerdere toepassingsmogelijk-heden.

 
(Wordt geleverd zoals op foto, kussens inbegrepen, exclusief accessoires.)


Zuid- Afrikaanse braai twv € 1.195,-
Naast het prachtige BOLSTER meubelset, verloten wij ook nog een ander bijzonder product, een Zuid- Afrikaanse braai (type Kaapstad 800). 

De braai is een mooie combinatie tussen een houtgestookte buitenkeuken en openhaard. Aangebrand vlees is met de braai verledentijd! Op de braai schroeit het vlees dicht, zodat alle sappen behouden blijven. De hitte van de braai zorgt ervoor dat het vlees langzaam gaar wordt, hierdoor komt de smaak van het vlees of vis helemaal tot zijn recht. 


(de braai wordt kaal verloot, dus zonder ombouw)

Wilt u kans maken op de Zuid Afrikaanse braai of het BOLSTER meubel? 
Onderneem dan de volgende stappen:

-          ‘LIKE’ onze pagina (Bouwman Buitenleven) op Facebook
-          DEEL de acties op Facebook

-          Klik op ‘AANWEZIG’ bij het evenement ‘OUTSIDE LIVING – Springfair 6 en 7 mei 2016 (Facebook)
-          BEZOEK de OUTSIDE LIVING – Springfair op 6 of 7 mei 2016, laat hier uw gegevens achter, zodat we              op 7 mei 2016 om 20.00u de gelukkige winnaar bekend kunnen maken via Facebook!

De verloting van aangeboden prijzen vindt alleen plaats bij minimaal 200 aanwezigen per winactie tijdens de Outside Living Fair die zich via bovenstaande procedure hebben aangemeld. Bij minder aanwezigen behoudt Bouwman Buitenleven zich het recht de prijs (of prijzen) niet uit te keren.