Voor aanleg en het onderhoud van zowel kleinschalige als grootschalige projecten

Neem contact met ons op

Nieuws

SPECIAL vtwonen buitentegels


Met de vtwonen buitentegels maak je van je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. De buitenruimte wordt zo een verlengde van je huis. Of je nu kiest voor stijlvolle uni-tegels, unieke dessins of tegels in XXL-formaat, met vtwonen buitentegels creëer je altijd een fraai terras of balkon.

De unieke eigenschappen van de vtwonen buitentegels zijn: altijd kleurvast, easy to clean, geglazuurd oppervlak dus vlekbestendig, kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam.

Dat betekent een buitenvloer met weinig onderhoud. Geen gedoe met hogedrukreinigers meer! 


De vtwonen buitentegels maakt verschil in de duostone en solostone collectie.

DUOSTONE
De internationaal bekroonde duostone tegels zijn in 11 uni kleuren en 8 dessins, 5 kleurcombinaties verkrijgbaar. Het is een licht gewicht tegel van 60x60 cm en 4 cm dik. De duostone is een hoogwaardige keramische vloertegel en zijn verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM, van volledig gerecycled materiaal. Het is een bijzonder lichte tegel, hierdoor is het verwerken van deze tegel erg eenvoudig.  

Dit concept inmiddels bekroond met de prestigieuze Red Dot award én winnaar van de IF Design Award 2015.


SOLOSTONE
De solostone biedt de mogelijkheid om grote keramische vloertegels in een indrukwekkend formaat van 92x92 cm en een dikte van 1,8 cm te plaatsen op je terras. Deze keramische buitentegel van vtwonen is een sieraad voor ieder terras. Een uniek draagsysteem biedt de mogelijkheid om deze tegels ook te plaatsen op je dakterras of balkon.

 Unieke eigenschappen zijn:
-          Minder voegen, dus minder kwetsbaar
-          Toepassing op draagsysteem mogelijk
-          Draagsysteem ideaal voor dakterras en balkon
-          Draagsysteem ideaal voor leidingen en stroomkabels

Kortom zorgeloos genieten met de vtwonen buitentegels.