Voor aanleg en het onderhoud van zowel kleinschalige als grootschalige projecten

Neem contact met ons op

Nieuws

Alpe d'HuZes en Stichting AAP


Wij steunen Alpe d'HuZes en Stichting AAP            


Zoals vele mensen weten beklommen een groot aantal mensen gisteren de                 Alpe d’HuZes. Ook vandaag gaan veel mensen deze berg op voor het goede doel KWF kankerbestrijding, een geweldige prestatie! Wij hebben ervoor gekozen om deze actie te steunen door een geldbedrag te schenken.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave.

Naast het steunen van de Alpe d’huZes zullen wij nu ook ons steentje bijdragen aan Stichting AAP. Dit doen wij door onze cartridges te verzamelen en deze te schenken aan Stichting AAP. Stichting AAP krijgt hiervoor een vergoeding en zullen dit besteden aan de verzorging van de dieren.

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij hen terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.