Ontworpen grasveld

BEDRIJFSTERREINEN & GROTE PROJECTEN

Maatwerk, Efficiënt en Betrouwbaar.

Flevolandscaping is uw partner in Groen. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij adviseren u graag om tot de beste keuzes te komen. Hieronder is een overzicht van onze diensten te vinden. Vergeet niet dat u ons altijd vrijblijvend mag contacten om de mogelijkheden te bespreken.

 

OVERZICHT DIENSTEN

Voorbeelden van de mogelijkheden

Schetsen in Tablet

ONTWERP

Vindt u het lastig om uw ideeën en wensen op papier te krijgen? Of tast u in het duister wat nou een goed ontwerp voor uw terrein of project zou zijn? Geen probleem daar kunnen wij u mee helpen. Onze ervaren ontwerpers kunnen u adviseren en helpen om een prachtig ontwerp op papier te krijgen.

stelcon platen leggen.jpg

AANLEG

Ons ervaren en uitgebreide team kan de complete aanleg van uw tuin of project verzorgen. Met een professionele uitvoerder verloopt de aanleg snel en soepel, mocht er toch iets aan de hand zijn? Dan zal de uitvoerder fungeren als centraal aanspreekpunt en ervoor zorgen dat alles naar wens zal verlopen.

botanische tuin

ONDERHOUD

Het onderhoud van uw terrein uitbesteden? Wij kunnen professioneel onderhoud voor uw verzorgen. Onze ervaren medewerkers weten raad met uw terrein of project. Gecombineerd met ons uitgebreide machine- en apparatuurpark zijn grote gebieden snel en efficiënt te onderhouden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

PARTNERS

bouwman buitenleven.tif

BOUWMAN BUITENLEVEN - EXCLUSIEVE TUINEN & LANDGOEDEREN

Toch op zoek naar een exclusieve tuin of inrichting van uw landgoed? Neem dan contact op met ons moederbedrijf Bouwman Buitenleven - Exclusieve tuinen & Landgoederen. Zij zijn experts op dit gebeid, klik op de button hieronder om naar hun website te gaan.

logo bomenplein.png

BOMENPLEIN.NL

Onze mede dochteronderneming is Bomenplein.nl. Bij Bomenplein kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment prachtige bomen, van jong tot oud en standaard tot speciaal geïmporteerde bomen uit Italië. Klik op de button hieronder om naar hun website te gaan.