GRONDVERZET EN CIVIELE TECHNIEK

Civiele techniek vraagt om maatwerk, laat dat nou onze specialiteit zijn. De basis van deze klussen is in principe hetzelfde maar alles eromheen vergt flexibiliteit, precisie en vakmanschap. Dit complete plaatje is wat wij leveren.

GRONDVERZET

Goed materiaal maakt het verschil. De combinatie van onze machines en vakmannen zorgen voor een betrouwbare en efficiënte werkwijze. Wij beschikken over 4 kranen van verschillende groottes waardoor elke klus mogelijk is. De combinatie met onze andere machines maakt dat wij elke klus, klein of groot aan kunnen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

20201012_153459.jpg
3cb68a1c-879f-42a8-a079-4aae321a44f9.jpg

CIVIELE TECHNIEK

Civiele techniek vraagt om maatwerk, laat dat nou onze specialiteit zijn. De basis van deze klussen is in principe hetzelfde maar alles eromheen vergt flexibiliteit, precisie en vakmanschap. Dit complete plaatje is wat wij leveren. Onze uitgebreide ervaring en machines biedt veel mogelijkheden. Hieronder een opsomming van werkzaamheden die wij uitvoeren.

 

VOORBEELDEN VAN WERKZAAMHEDEN

Voorbeelden van verschillende werkzaamheden dat wij uitvoeren. Staat uw werk er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De kans is groot dat wij hier wel ervaring mee hebben en het dus ook kunnen uitvoeren.

stelcon platen leggen1.jpg

BETONPADEN EN STELCON PLATEN

Wij hebben veel ervaring met de aanleg van betonpaden en stelcon platen. Met ons ervaren personeel en machines kunnen wij elke klus aan.

Road Constuction

WEGEN AANLEG

Alle soorten wegen en paden leggen wij voor u aan. Asfalt, klinkers, puin en meer. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Betonnen fundering

HEIEN & FUNDERINGEN

Een sterke basis voor uw constructie kunnen wij voor uw regelen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Grondboring.jpg

BORINGEN

Ondergrondse leidingen, putten, reservoirs en dergelijke die u zelf niet of niet meer kan bereiken? Laat dat maar aan ons over.

Cemente pijpen

PIJPEN, BUIZEN, LEIDINGEN EN KABELS AANLEG & REPARATIE

Aanleg en reparatie in wat voor ondergrond dan ook, wij kunnen het. Wij hebben ruime ervaring met de aanleg en reparatie van verschillende soorten ondergrondse infrastructuur zoals pijpen, buizen, leidingen en kabels. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

20201012_153459.jpg

GRONDVERZET

Grond verplaatsen, stukken grond vlak maken, graven en noem maar op. Met onze 4 kranen van verschillende groottes kunnen wij elke klus aan. De combinatie met onze andere machines maakt dat wij elke klus efficient en goed kunnen uitvoeren.