GROEN AANLEG & ONDERHOUD

Experts in Groen

GROEN AANLEG & ONDERHOUD VAN TUIN TOT BEDRIJFSTERREIN

Met al meer dan 20 jaar ervaring het groen vak mogen wij onszelf inmiddels wel experts in Groen noemen. Onze ruime ervaring gecombineerd met een flexibel team en uitgebreid wagen- en apparatuurpark maakt Flevolandscaping de beste keuze voor aanleg en onderhoud. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

elegant Gardens
tuin-

TUINEN EN KLEINE PROJECTEN

Er zijn zoveel verschillende soorten projecten en mogelijheden! Daarom is maatwerk altijd de beste keuze, dit geldt voor zowel aanleg als onderhoud. Flevolandscaping levert daarom dus ook altijd maatwerk. Wij komen graag vrijblijvend bij u ons langs om het project van dichtbij te bekijken. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

BEDRIJFSTERREINEN EN GROTE PROJECTEN

De aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen en grote projecten vergt altijd meer aandacht. Voor zowel de aanleg als onderhoud is de planning een belangrijk aspect. Zodat de aanleg zo efficiënt en snel mogelijk verloopt en uw groenvoorzieningen door het jaar heen er altijd prachtig bij liggen. Dit verreist maatwerk en daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en het project van dichtbij te beoordelen. Ons uitgebreide machine- en apparatuurpark maakt dat wij grote klussen snel en efficiënt kunnen aanpakken. Klik hieronder op de button voor meer informatie.

Ontworpen grasveld

Geen project is te groot of klein. Neem vandaag nog contact op voor een gratis consult.