SPECIALE DIENSTEN

Voorbeelden van verschillende specialistische diensten die wij aanbieden.

Strooien.JPG

GLADHEIDS-BESTRIJDING

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd in de bestrijding tegen gladheid. Met ons uitgebreide wagen- en apparatuurpark kunnen wij elke klus aan van klein tot groot. Onderaan deze pagina is een impressie filmpje te vinden van onze ervaring met de bestrijding van gladheid.

Eikenprocessierups.jpg

BESTRIJDING EIKEN PROCESSIE RUPS

De populariteit van deze rups in onze buitenomgeving groeit. Deze rups kan voor vervelende situaties zorgen daarom wilt u hier zo snel mogelijk van af zijn. Ons flexibele team zal daarom snel handelen wanneer u overlast ondervindt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Park Trees

VTA BOMEN CONTROLE

Veiligheidscontrole nodig voor uw bomen? Onze VTA gecertificeerde medewerkers komen graag bij u langs om met hun expertise uw boom te controleren. Afspraak in plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Home Demolition

SLOOP PROJECTEN

Wilt u een object op vakkundige en milieubewuste manier laten slopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ook meteen de afvoer van het materiaal verzorgen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Man Pijp van de holding

RIOOLTECHNIEK

Problemen met het riool? De kans is groot dat wij het kunnen verhelpen. Wij hebben al verschillende projecten op dit vlak uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Logo Bouwman.png

BOMENPLEIN.NL

Onze dochteronderneming biedt een breed scala aan prachtige bomen. Van jong tot oud en standaard tot exclusieve bomen geïmporteerd uit Italië. Kijk gerust rond of er wat voor u tussen zit, niet de boom kunnen vinden die u zoekt? Neem vrijblijvend contact op want de kans is groot dat Bomenplein.nl deze voor u kan bestellen.

Een boom planten

AANPLANTING

Prachtige boom gevonden op Bomenplein.nl of heeft u ander groen dat aangeplant moet worden? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Logo Bouwman.png

BOUWMAN BUITENLEVEN - EXCLUSIEVE TUINEN & LANDGOEDEREN

Op zoek naar een exclusieve tuin of inrichting van uw landgoed? Neem dan contact op met ons moederbedrijf Bouwman Buitenleven - Exclusieve tuinen & Landgoederen. Zij zijn experts op dit gebeid, klik op de button hieronder om naar hun website te gaan.

 

Impressie van ons team in actie tijdens gladheidsbestrijding. Uw (bedrijfs)terrein ook sneeuw- en ijsvrij? Of geïnteresseerd preventief gladheidsbestrijding voor de toekomst? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.