TUINCONSTRUCTIES

Tijdens onze 20 jaar in het vak zijn wij veelvoudig in aanraking gekomen met veel verschillende soorten tuinconstructies. Inmiddels mogen wij onszelf hierin wel experts noemen. Hieronder een greep uit ons brede scala aan tuinconstructies.


Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Staat uw gewilde constructie er niet tussen? Laat ons het weten de kans is groot dat wij daar wel ervaring mee hebben en u dus kunnen helpen.

boothuis-bouwen-Douglas-hout-2.jpg

BOOTHUIS

Perfecte oplossing om uw boot te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegelijk te gebruiken als opslag. Helemaal te bouwen naar uw wensen, neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

carport.jpg

CARPORTS

Ideaal om uw voertuigen te beschermen tegen de weersomstandigheden. Uitvoerbaar in veel varianten waaronder hout, metaal en ook met zonnepanelen.

hb hekwerk.jpg

HEKWERKEN

Sierhekwerk tot omrastering van terreinen. Uit te breiden met verschillende soorten poorten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

pergola.jpg

PERGOLA

Een stukje kunst in uw tuin? Of toch een meer praktische uitvoering met een zonnewering? Onze ruiming ervaring met het plaatsen van pergola's biedt u vele mogelijkheden.

Schutting.jpg

SCHUTTING

Wij zijn experts in het plaatsen van stevige kaarsrechte schuttingen. Fundering nodig voor extra stevigheid, geen probleem dat kunnen wij ook.

vlonder.jpg

STEIGER & VLONDER

Te realiseren in verschillende uitvoeringen die helemaal aansluiten aan uw wensen. Graag komen wij langs om te kijken naar de situatie en om de mogelijkheden te bespreken. Onze ruime ervaring met aanleg van steigers en vlonders garandeert een mooi resultaat.

tuinhuis.jpg

TUINHUIS

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u al helemaal in beeld wat uw wil? Dan realiseren wij het voor u. Nog aan het twijfelen? Dan denken wij graag mee wat de beste opties zijn voor uw situatie. Onze ruime ervaring is een garantie voor succes.

veranda.jpg

VERANDA

Een verlengstuk van uw woning. Veranda's zijn met de zomers van tegenwoordig een welkome uitbreiding van uw woon- en leefruimte. Graag bespreken wij vrijblijvend met uw de mogelijkheden.

vijver 1.jpg

VIJVER

Strak of natuurlijk? Opties zijn er genoeg. In ons team lopen echte experts op het gebied van vijvers rond. Zij adviseren u graag over de beste keuzes. Denk hierbij aan beplanting, welke vissen het meest geschikt zijn en hoe u het beste uw vijver kan verzorgen.

zwembad.jpg

ZWEMBAD

Het wordt steeds vaker en warmer in Nederland. Een zwembad is dan ook een fijne toevoeging aan uw tuin om lekker in af te koelen en te genieten. Voor elke tuin is het mogelijk een geschikt zwembad te plaatsen.

zwemvijver.jpg

ZWEMVIJVER

De natuurlijke variant op een zwembad. Met de juiste beplanting is een zwemvijver onderhoudsarm en geeft een unieke uitstraling aan uw tuin.

groenafval

IETS ANDERS?

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft vrijblijvend contact met ons op. Door onze 20 jaar ervaring is de kans groot dat wij er al kennis van hebben en het kunnen realiseren.